WIJ BEDENKEN STRATEGIEËN VOOR ONDERNEMERS DIE BETER WILLEN PRESTEREN

- Strategie voor verbetering -

risicomananagement marg winst maken innovatie

Prestatie Management

Tijdens het zeilen blijf je controleren hoe het schip vaart. Moeten de zeilen gesteld worden? Ben je wel op koers? Heeft iedereen zijn taak gedaan?
Bij prestatiemanagement doe je dat ook. Je hebt een idee wat je wilt bereiken. En onderweg blijf je volgen of je je doel haalt. En zo nodig stel je je activiteiten bij.
Bij FinAlert werken we met een methode om steeds beter te gaan presteren.

ik wil hier meeR van weten
financieel management bedrijfsoverdracht  lenen bank

Financieel Management

Hoog aan de wind moet je varen, als je slim met je geld wilt omgaan. Veel ondernemers gaan niet handig met geld om. Het glipt vaak door hun vingers heen. Bij financieel management is het weer nooit rustig. Hoog aan de wind varen, net even scherper zijn dan je concurrent, waardoor uw bedrijf concurrerender wordt. Meegaan in de tijd, zodat u steeds relevant blijft.
Hier kunt u echt geld verdienen.

WEES SLIMMER MET UW GELD
financieel administratie boekhouder accountant exact online e-boekhouden

Financieel Fundament

Een financieel fundament begint met een moderne efficiente administratie. Dat klinkt logisch. Maar, in het MKB zijn die bijna niet te vinden. Er wordt nu veel en veel teveel betaald voor administratieve diensten. En dat zegt al genoeg. Dat kan dus niet efficient zijn. Wij leren u hoe u efficient uw financieel fundament legt, En inderdaad, hierdoor wordt dit minimaal 50% goedkoper. En dat is een leuk begin, minimaal 50% besparen op uw accountant of boekhouder. Dat is namelijk het effect van modern werken. Hier start uw succes. U zult merken hoe snel dit voordeel voor u gaat werken en hoe weinig inspanning dit kost.
Het is net als het hijsen van de fok. Als niet-zeiler kun je denken "Maakt dat kleine zeil aan de voorkant wel wat uit?" Als zeiler weet je, dat je zonder fok niet goed je koers kunt houden. Je moet dan heel veel moeite doen om je bestemming te bereiken. De fok maakt het eenvoudig.
Het verschil tussen "matig zeilen" en "goed zeilen" is heel groot, maar als je weet hoe het moet, kost het niet veel moeite om veel beter te worden.
En wij gaan u laten meemaken wat dat bij u betekent.

HIER WIL IK MEER VAN WETEN
ons team van FinAlert

Dit doen we samen

Wij leveren onze diensten in de drie disciplines: Prestatie Management, Financieel Management en Financieel Fundament.
Wij zien ons werk als het runnen van een zeilschip. Als de nood aan de man is, is alle hens aan dek. En dan zorgen wij dat u weer in rustig vaarwater komt op weg naar het halen van uw doelen.

IK WIL KENNIS MAKEN

HEEFT U LEF OM VERDER TE ONTWIKKELEN?

Veel ondernemers hebben moeite om de veranderingen in de tijd bij te benen. Daardoor wordt uw bedrijf minder winstgevend. Wilt u weer in de goede flow komen?

Uw creativiteit als ondernemer is voldoende. Daarom helpen wij u de 'bal weer op de stip' te leggen. Prestatiemanagement brengt u weer vooruit.

Contact

Harderwijkweg 4
2804 PM Gouda
 Nederland
T: 0182-531517

Neem direct contact op met een van onze specialisten via (0182)531517 of vul het onderstaande formulier in.

Versturen